Pierwsze polskie głosowanie na najlepsze drarry

WYNIKI!

Dyskusje o opowiadaniach wszelakich

Postprzez Miss Black » 13 mar 2011, o 02:18

Pff, oczywiście, że "Światło" to BDE. Ale przyznaję, że niektóre wyniki mnie zaskoczyły. Aż specjalnie zwróciłam uwagę na "Lekarstwo" czy aby się gdzieś nie potknęłam przy tym liczeniu. I koniecznie trzeba obmyślić jakiś inny system głosowania.
CALM YOUR MIND MY FRIENDS AND DON'T BE AFRAID TO DREAM A LITTLE BIGGER!
Miss Black Offline

Pack Mom

Postprzez Aevenien » 13 mar 2011, o 02:20

MB, ciekawe jaki, już nad tym myślałam trochę i nie mam lepszych pomysłów, ale może przez ten rok doznam - albo Wy - jakiegoś olśnienia :D
Z Mackami nie ma żartów :mackigreen:

"Law school," Arthur says. "Law school gets everybody in the head. That's, you know. That's the whole point. Of law school."

Mostly, I exist in a state of denial about the denial. My head is a complex place, okay?
Aevenien Online

Macki Dalekiego Zasięgu

Postprzez Nathali » 13 mar 2011, o 17:16

"Światło" wg mnie nie jest najlepszym tekstem, ale na pierwsze miejsce zasłużyło, bo to co zrobiło z polskim fandomem jest niesamowite.
Wyniki miejscami są zaskakujące, to fakt. Zwłaszcza kategoria C dla mnie. Mój ranking z pewnością wyglądałby inaczej, ale fajnie było poznać opinię innych. Żałuję tylko trochę "Nieśmiertelnych", ale nie będę nad tym płakać, bo to w końcu tylko zabawa.
A i mam nadzieję, że do następnego głosowania przybędzie nam więcej drarry, zwłaszcza polskich. Pewnie nie tyle, żeby potworzyć kategorie wg gatunku, ale żeby był chociaż większy wybór, jeśli chodzi o dłuższe polskie teksty.
No i się uśmiechnęłam przy tych półpunktach. Nie przyszło mi do głowy, żeby dzielić tak punkty i całe szczęście, bo byście się dopiero naliczyły :P Nie ma to tamto, dużo roboty miałyście, dziewczyny i należą się Wam podziękowania.
Nathali Offline

Postprzez mrkjad » 17 mar 2011, o 18:45

Ja bym nieśmiało chciała zaproponować, żeby do wyników dorzucić linki do ficów. Nie głosowałam, bo nie czytałam wielu z nich i fajnie by było mieć to wszystko w jednym miejscu.
mrkjad Offline

Postprzez Aevenien » 17 mar 2011, o 18:57

Proszę bardzo, gotowe :)
Z Mackami nie ma żartów :mackigreen:

"Law school," Arthur says. "Law school gets everybody in the head. That's, you know. That's the whole point. Of law school."

Mostly, I exist in a state of denial about the denial. My head is a complex place, okay?
Aevenien Online

Macki Dalekiego Zasięgu

Postprzez mrkjad » 18 mar 2011, o 19:38

Hura! Hura!
mrkjad Offline

Poprzednia strona

Powrót do Dyskusje