Jak dziś będę miała koszmary, to jutro pojawię się z nowym banerkiem O.o
"Żaden sąd by nas za to nie skazał. Ty jesteś sławny, a ja bogaty. Jesteśmy młodzi i lekkomyślni. Musimy popełniać zbrodnie i umykać przed konsekwencjami. To nasz społeczny obowiązek."
No dobra, namieszałyśmy, ale wreszcie nasze procesorki działają kompatybilnie i znalazłyśmy wyjście idealne. Akame, ja mam już obiecane kilka pomników i ze cztery ołtarze, to Ci za cierpliwość cosik odstąpię
A dzięki, Kaczalko za szczere chęci, ale na kominku i tak już ciasno Najważniejsze, że wreszcie jest consensus ;]
"Żaden sąd by nas za to nie skazał. Ty jesteś sławny, a ja bogaty. Jesteśmy młodzi i lekkomyślni. Musimy popełniać zbrodnie i umykać przed konsekwencjami. To nasz społeczny obowiązek."
Zdecydowanie jestem za ósemką. Ewentualnie można by TEAM dać w innym odcieniu, bo nieco zlewa się z tęczą. Ale się nie upieram. Może to nie ta godzina i chroniczne niewyspanie, ale ostatniego... nie rozumiem O.o
But it must be even more troublesome for you to like both sexes. I mean, you'd be doubling the annoyance factor, wouldn't you?
"- Jeśli on cię zabije, nie znajdę takiego miejsca na ziemi, w którym by mnie nie znalazł. Wiedziałem, co dostaję w pakiecie z moim Złotym Chłopcem. Nie waż się więc, odbierać mi tych kilku miesięcy, może nawet dni, które nam zostały."