Hej dziewczyny. Wiem, że nie było mnie tutaj wieki, ale mam do Was pytanie. Czy tym forum ktoś jeszcze kieruje? Weszłam dziś i się przeraziłam. Na forum setki spamu, a ostatnie rejestracje (chyba z 300) to spam z Lesotho, Solomon, Senegal, Nepal, Dominica, Burundi... ja pieprzę, nawet nie wiedziałam, że niektóre lokalizacje w ogóle istnieją O.o Ja wiem, że admin ze mnie do dupy, bo wchodzę tylko aby baner zmienić, ale przecież to forum miało innych adminów! Widzę, że nadal pojawiają się tłumaczenia, a więc forum jeszcze funkcjonuje. W związku z tym mam pytanie. Czy żyje tutaj jakiś admin? Ktoś jeszcze tym zarządza? Jeżeli nie macie na to wyrąbane i Wam zależy, podajcie może nicki osób, które mogłyby otrzymać pozwolenie na zarządzanie, a ja przydzielę im uprawnienia. A jeżeli jest Wam wszystko jedno, to też napiszcie. Nie będę się przynajmniej przejmować i zostawię ten śmietnik w spokoju. Po trzech stronach usuwania śmieci z Offtopica na tę chwilę mam dosyć i zablokowałam rejestrację na forum bo w ciągu ostatnich dwóch dni przybyło nam ok 150 spam bootów.
Pozdrawiam i bardzo proszę o Wasze opinie.