Cześć

1) Szukam opowiadania, w którym Narcyza leży w Mungu i Draco ją odwiedza, po pewnym czasie zaczyna ją odwiedzać również Harry (przychodzi do niej na wizyty wraz z Draco), wiem również, że w Mungu leży Lockhart i Harry widział go kilka razy i potem wydaje mi się, że Harry lub Draco, raczej Draco został trafiony jakimś zaklęciem, bo stanął w obronie Harrego i również znalazł się w szpitalu bodajże w śpiączce i Harry dowiedział się jak go z niej wybudzić, podczas rozmowy z Lockhartem, bo tamten niby w swoich szalonych słowach powiedział coś istotnego.
2) a z drugiego jedyne co pamiętam to to, że Harry był ciężko ranny i był nieprzytomny (coś odstawił, jak to Harry) i przy jego łóżku bodajże czekali Ron, Hermiona i Draco (generalnie to już wtedy było coś miedzy chłopcami, ale Hermiona i Ron o tym nie wiedzieli, tak mi się przynajmniej wydaje) i Draco się strasznie zamartwiał o Harrego, ale w momencie gdy ten się obudził, to Draco zrobił mu awanturę i stwierdził, że Harry więcej ma się do niego nie zbliżać
Będę bardzo wdzięczna jeżeli ktoś pomoże odnaleźć mi te opowiadania, w gruncie rzeczy najbardziej pierwsze chodzi mi po głowie i nie daje spokoju od pewnego czasu, ale za drugi tytuł również będę wdzięczna